Over ons

Het bedrijf

Loonbedrijf Grolleman is al sinds 1954 werkzaam in de agrarische en grondverzet werkzaamheden. Waar in het begin veel handmatig werk verricht werd is deze industrie met de jaren gemoderniseerd. Loonbedrijf Grolleman is met deze modernisering meegegroeid. Met een machinepark vol moderne machines kan het bedrijf zowel kleine als grote projecten vakkundig uitvoeren. Het bedrijf kenmerkt zich door een professionele aanpak met uitsluitend vakkundig personeel en de beste machines. Dit resulteert zich in een aantal mooie gerealiseerde projecten. Het bedrijf is op te splitsen in twee verschillende diensten; loonbedrijf en grondwerken.

Loonbedrijf

We worden regelmatig ingezet als loonbedrijf. Denk hierbij aan projecten in werkzaamheden in de agrarische sector als ronde balen persen en wikkelen, inkuilen, mestbewerking etc.

Loonbedrijf

Grondwerken

Vaak wordt Loonbedrijf Grolleman ingehuurd door bedrijven in de bouw en wegenbouw. Eigenlijk overal waar grondverzet gewenst is worden onze machines en medewerkers ingezet. Naast het leveren van hoge kwaliteit is het bedrijf zeer servicegericht en speelt het snel en flexibel in op de wensen van de opdrachtgever.

Bij ons staat het leveren van kwaliteit hoog in het vaandel. Daarom hechten we bij Loonbedrijf Grolleman veel waarde aan het feit dat we VCA gecertificeerd zijn.

Machine huren? Neem contact op!