Hasselt

Kwalitatieve grondwerkzaamheden in Hasselt

Als grondverzetbedrijf beschikken wij over de mogelijkheid om een groot aantal werkzaamheden voor u uit te voeren. Niet alleen kunnen wij voor onze klanten in Hasselt bijvoorbeeld grondwerken realiseren, daarnaast beschikken we eveneens over diverse machines die bijvoorbeeld het persen en wikkelen van ronde balen mogelijk maken. Tel daarbij op dat we eveneens over de mogelijkheid beschikken om met name mestbewerking en sleepslangbemesting uit te voeren en u heeft uw geschikte partner voor de regio van Hasselt gevonden!

loonbedrijf hasselt

Toonaangevend in agrarische werkzaamheden

Als loonbedrijf welke haar diensten aanbiedt in Hasselt beschikken we over een groot machinepark bestaande uit machines die voor verschillende doeleinden kunnen worden ingezet. In het bijzonder beschikken we over agrarische machines die in staat zijn om zelfs de meest tijdrovende werken in een handomdraai te realiseren. Hierdoor bieden we een complete oplossing aan, aan onze klanten en dat steevast tegen de meest interessante kostprijs. Heeft u grondwerken of agrarische werken die uitgevoerd moeten worden in Hasselt of bent u op zoek naar een geschikte partner op vlak van machine-verhuur? In dat geval bent u bij ons beslist aan het juiste adres.

Uw partner in grondverzet

In een tijd waarin er veelvuldig werkzaamheden worden uitgevoerd is het belangrijk om een beroep te kunnen doen op een kwalitatieve partij met voldoende kennis van zaken. Als specialist op vlak van grondverzet bieden wij als bedrijf onze klanten in Hasselt de mogelijkheid om de volgende werkzaamheden uit te voeren:

  • Het aanleggen en onderhouden van wegen
  • Het aanleggen en onderhouden van watergangen
  • Het realiseren van allerhande graafwerken
  • Egaliseren, ploegen en frezen

Bovenstaande is uiteraard nog niet alles. Heeft u nog andere werken die in Hasselt moeten uitgevoerd worden, dan kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen voor verdere informatie.

Uitgebreid machinepark

Het machinepark waarover we beschikken bestaat uit een groot aantal machines die kunnen worden ingezet voor het uitvoeren van diverse werken in Hasselt en omgeving. Zo hebben we diverse minikranen beschikbaar, beschikken we over een midikraan en een zogenaamde dumper en behoren ook grootschalige grasmaaiers en wallenfrezen tot ons machinepark. Het mag bijgevolg duidelijk zijn, bent op zoek naar een geschikte partner om grondwerken of agrarische werken uit te voeren in Hasselt of omgeving, dan kunnen wij u beslist van dienst zijn.

Machine huren? Neem contact op!